شروع فرآیند تولید
شروع فرآیند تولید در کارخانه، از دفتر فنی با ترسیم نقشههای مهندسی آغاز میگردد. اطلاعات دریافتی توسط کارشناسان خبره تحت نرمافزارهای نظیر CAD-electrical و Eplan آنالیز و به صورت دیاگرامها نقشههای تک خطی (Layout)، سه خطی، طراحی و براساس آنها لیست اجناس مصرفی و دیگر چک لیستهای لازم تهیه میگردد. همچنین طراحی تمامی سازه و بدنهها توسط نرم افزارهای CAd-mechanical و Solidwork به صورت مدل های سه بعدی و نقشه های دوبعدی دقیق پردازش و آماده ساخت میشوند. جهت Fluent نرم افزار محاسبات حرارتی و نرمافزارهای PCM600T DGISI و CAP505 جهت تنظیمات و کانفیگ (setting-Configue) از دیگر مواردی هستند که در جهت طی فرآیند مهندسی دقیق و فنی مورد بهره برداری قرار میگیرند.
طرح اولیه هر محصول اتدا به صورت سه بعدی با نرم افزارهای تخصصی طراحی شده و پس از بررسی همه جانبه (محاسبه مقاومت مکانیکی قطعات، محاسبه میزان تحمل اتصال کوتاه، محاسبه کلاس حرارتی) و نقشه های دوبعدی آن برای ورود به مراحل تولید آماده میگردد.
بخشهای واحد فنی و مهندسی
بخش طراحی میکانیکی
بخش طراحی میکانیکی
2.محاسبات مکانیکی تابلو
3. طراحی وتهیه نقشه های مکانیکی تابلو با استفاده از نرم افزار های تخصصی
بخش طراحی الکتریکال
بخش طراحی الکتریکال
2. طراحی مدارهی تک خطی ، کنترل و جانمایی
3. محاسبات سطح مقطع شینه ها بر اساس شرایط محیطی
4. استفاده از نرم افزارتخصصی در طراحی الکتریکی
بخش کنترل کیفیت QC
بخش کنترل کیفیت QC
2. کنترل فرآیند ساخت
3. کنترل محصولات تولیدی
واحد کنترل پروژه
مسئولیت واحد کنترول پروژه ایجاد هماهنگی میان کارفرما و واحدهای اقدام کننده بر روی پروژه ، در امور فنی است. از سوی دیگر مسئولیت نظارت بر حسن انجام کار پروژه نیز برعهده این واحد میباشد. کنترل پروژه فرآیندی علمی و مسئولیت پذیر است که در ارتقای فرایندها و رضایت مشتریان نقش اساسی ایفا کرده است. از این رو تمرکز کارشناسان این واحد بر کنترل پروژه ها از مبدآ ورود تا مقصد تحویل پروژه (خواه چه تولید باشد چه خدمات) با استفاده از نرم افزارهای کنترلی انجام میپذیرد.
واحد برنامه ریزی
کارشناسان مستقر در این واحد با تکیه بر دانش نرم افزارهای تخصصی مسئولیت برنامه ریزی مراحل تولید را براساس الویتهای پروژه بر عهده دارند. فرآیند حاصل از برنامه ریزی شامل زمان بندی تولید در گلوگاه ها را معین می نماید. گزارش عملکرد و نقایص موجود در مسیر تولید از جمله اساسی ترین پارامترهایی هستند که در تصمیم گیری مدیران برای پیشرفت روز افزون همواره مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند.
واحد تحقیق و توسعه
واحد تحقیق و توسعه همگام با تکنولوژی های به روز دنیا به عنوان یک اهرم پیشتازی و رقابت پذیری سازمان عمل نموده و وظیفه دارد همواره در جهت ایجاد مزیت رقابتی و تمایز سیستمهای دانش و فناوری آنی شرکت نسبت به قبل حرکت نماید.
این واحد متشکل از فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های فنی و مهندسی بوده که وظیفه همگام سازی فرایندهای صنعتی با رشد فناوری را به عهده دارند
واحد تولید
گرچه سرچشمه تولید ریشه در مراحل مهندسی و طراحی محصولات دارد، اما فرایند تولید در خطوط و بخش های تولید محصولات تکمیل می گردند. واحد تولید تحت مسئولیت مدیریت تولید، برنامه های اجرایی پروژه های تولید را از واحد برنامه ریزی اخذ و براساس اطلاعات تهیه شده در دفتر فنی و مهندسی فرایند ساخت را تکمیل می نماید. تمامی مراحل در خطوط تولید و واحدها، مستمرا براساس استاندارد و دستورالعملهای ایزو انجام میپذیرند. لذا هدف دستیابی به بالاترین کیفیت تحت مدیریت زمان، منابع و کسب رضایت مندی مشتریان، همواره بدین سبب در الویت قرار میگیرد.